Интериор в стил „Бохо“ – модерна визия за градски жилища в затворени комплекси в София

Интериор в стил „Бохо“ – модерна визия за градски жилища в затворени комплекси в София

Днес на мода са необикновени и интересни неща, оригинални решения за интериор на жилищни комплекси от затворен тип в София. Все повече собственици избират да обзаведат домовете си в стил „Бохо“. Макар да се е появил отдавна, той ни радва и до днес с наситени и смели цветови решения, безгрижно и забавно чувство, което струи от интериора, и най-вече уют.

 

Стилът „Бохо“ няма правила, но веднага показва какви са предпочитанията на стопанина на апартамента или къщата. Ако сте смели и искате вашият дом да притежава частица от свободата на духа ви, доверете се на интериорни решения в стил „бохо“.

Особености на стила и как да преобразим нашите апартаменти в затворени комплекси

Пъстри цветове

Бохо се характеризира с ярки и живи цветове, които се съчетават по необикновен начин. При оформлението на стаята трябва да се водите от няколко правила:

  • избирайте природни цветове, подходящи за очите (например жълт – цветът на лимона, червен – на ягодата и пр.)
  • не е задължително да акцентирате само върху 2-3 цвята – може да добавите множество оттенъци, които да изпъкват в текстила, картини или други декорации.

 

Комфортна обстановка

Обзавеждането в бохо стил създава усещане за релакс и спокойствие. То подтиква към приятни преживявания. Най-често се избират дълбоки удобни фотьойли, широки и ниски столове, изчистени форми на маси и масички. При избора на под се прибягва до всякакви решения – от дървени повърхности до плочки и комбинации от двете. За прозорците и вратите се предпочитат цветни декорации и акценти по рамките. 


Комбинациите на различни цветове и декорации са чудесно допълнение към гледката към Витоша, която жилищни комплекси от затворен тип в София като Аркадия предоставят. Зеленината и чистия въздух допълват цялостоното усещане.  Затворените комплекси осигуряват и нужната сигурност, за да бъде комфорта още по-добър. 

 

Аксесоарите – важна част от уюта на вашия апартамент в Манастирски ливади

При бохо важни са аксесоарите. Те трябва да са ярки, красиви и понякога дори твърде фрапиращи. Най-често това са предмети с история, които ви помагат да съхраните красиви лични спомени.

 

Обзаведете вашия нов дом в затворен комплекс в София в стил „бохо“. Осигурете си пъстрота и уют за всеки ден!

Търсите ли нов дом? Възползвайте се от удобствата, които предлагат жилищни комплекси от затворен тип в София. 

Сбъднете мечтата си за нов дом днес! Разберете повече за комплекс „Аркадия“ като се обадите на телефон +359 883 55 88 98.