Нова Детска Градина - Добрата Новина за Всички с Апартаменти в Манастирски Ливади

Нова Детска Градина - Добрата Новина за Всички с Апартаменти в Манастирски Ливади

Скъпи приятели, новата деткса градина в жк. Манастирски ливади-изток вече се строи.  Tя ще разполага с места за 190 деца, разделени между групи за детска ясла и детска градина.  Завършването на сградата ще отнеме около 600 дни, което означава, че новите обитатели на апартаментите на затворен комплекс "Аркадия" ще могат да се възползват от нея.  Сумата за детската градина е 5,29млн. лева. Сградата на детската градина ще бъде на два етажа и ще е с обща застроена площ над 1600кв.м Интересен факт са предвидените музикално-физкултурен салон и басейн.


Около сградата е предвидено да бъде построена и нужната инфраструктура, която да улесни родителите и децата, които ще посещават заведението. Това е чудесна новина за бъдещите собственици на апартаменти в Манастирски ливади, защото показва ангажираността на общинската власт към квартала и дава положителен сигнал за бъдещото развитие на тази част от столицата.  Бихме искали да Ви припомним, че за жк. Манастирски ливади-изток има изготвен проект предвиждащ пълно обновяване и подобряване на инфраструктурата чрез изграждане на нови алеи, паркови пространства и  други.

С изграждането на детската градина в жк. Манастирски ливади, собствениците на апартаменти в този квартал и в частност комплекс от затворен тип "Аркадия" фактически ще избегнат множество от проблемите,  с които жителите на останалите квартали се срещат:

  • Проблеми с паркирането - в комплекс "Аркадия" са предвидени достатъчно паркоместа, за да не се създават проблеми за закупилите жилища в комплекса.
  • Шум - поради спецификите на затворените комплекси, тишината и сигурността са на изключително високо ниво.
  • Лоша инфраструктура - с новите инвестиции, които общината прави и останалите, които са планирани, инфраструктурата на квартала ще бъде
    по-добра от тази на много други квартали на София.
  • Не на последно място, за всички млади семейства, които ще закупят апартамент в затворен комплекс "Аркадия" - София, бихме искали да отбележим изключителната близост на детската градина и нашата сграда. Чрез това удобство ще спестите време и изключително много нерви.

Ако желаете да научите повече за нашия комплекс и защо поупката на апартамент тук е разумна инвестиция, свържете се с нас още сега.