Съвети за интериора: как да направим най-доброто обзавеждане за антре?

Съвети за интериора: как да направим най-доброто обзавеждане за антре?

Кое е първото нещо, което виждаме, когато влезем в новия си дом? Антрето. Затова е важно да го подредим така, че да бъде уютно, удобно и практично. Макар да съществуват различни видове антрета, те си приличат по едно – винаги са малки.

1. Обзавеждане на антре идеи?

Според специалистите по интериорен дизайн при вашетообзавеждане за коридор следва да присъстват следните мебели:

  • шкаф за обувки
  • табуретка, пейка или стол за сядане с цел лесно събуване/обуване на обувки
  • закачалка за връхни дрехи
  • огледало (за предпочитане в цял ръст)
  • скрин, шкаф или рафт за съхранение на дребни предмети като ключове, ръкавици, шапки, шалове, чанти и пр.

2.Основни правила при обзавеждане за антрета и коридори

Изборът на мебели в малки и тесни помещения е от ключово значение за това да изглежда антрето ви просторно и функционално. Например, използвайте гардероби, които са тесни и за предпочитане с плъзгащи врати. Така ще спестите пространство и същевременно всичко ще изглежда по-прибрано и удобно.
За да спестите пространство, поставете огледалото на някоя врата или по дължината на гардероба (може и върху вратата му).

 

Обзавеждането за антрета и коридори може да накара вашето антре да изглежда по-просторно.  Не използвайте тапети с едри рисунки. За да бъде по-високо, доверете се на вертикални елементи и десени.
За да увеличите визуално ширината на антрето, достатъчно е да изберете мебели с отразяващи повърхности. За предпочитане е да са поставени по дължината на стените.

 

Важно е да обърнете внимание и на правилното подреждане в малкото пространство. Следете дизайна на входните врати и тези на другите помещения. Трябва да се съчетават помежду си и да се отварят по еднакъв начин (или само навън, или само навътре). В противен случай се получава дисхармония и помещението ще стане още по-тясно оптически.

 

Най-добре е за идеи за обзавеждане на малко антре да помислите предварително. За съжаление, там нямате право на грешки. Ако в другите стаи можете лесно да смените интериора и обзавеждането, в антрето това става много трудно.

 

Отделете нужното време, за да помислите как ефективно да разположите мебелите така, че да са удобни и практични. Помнете, че винаги има начин, просто понякога се изисква повече търпение и време за планиране.

 

3. Как продажба на апартаменти в София директно от строителя може да ни осигури средства за претрансформирането на антрето или коридора ?

Продажбата на апартамент в София директно от строителя гарантира по-изгодни цени и повече възможности за договаряне. Получаването на пълна и достоверна информация навреме също може да бъде от значение. Когато знаете, че дограмата на сградата е с изключително високо качество, тухлите са от висок клас и цялостното изпълнение на сградата е подчинено на най-добрите стандарти за изолация, Вие лесно можете да пренасочите част от средствата приготвени за вашия нов апартамент към интериора на антрето.
В допълнение, всеки клиент закупил апартамент в затворен комплекс в София си осигурява и допълнително спокойствие благодарение на сигурността, която тези комплекси осигуряват поради спецификата си. Комплекс от затворен тип “Аркадия” в жк. Манастирски ливади-изток, София добавя и висококачествени входни врати към цялостния пакет.

Търсите ли своя бъдещия нов дом? Разберете повече за продажба на апартаменти в София директно от строителя. Изберете своя мечтан дом в комплекс „Аркадия

Обадете се на телефон +359 883 55 88 98 и научете повече за комплекса и апартаментите.

Планирайте бъдещето си още днес!

Очакваме Ви!