Удобство и Сигурност със Схемата на Плащане 20% с Предварителен Договор + 80% на акт 16

Удобство и Сигурност със Схемата на Плащане 20% с Предварителен Договор + 80% на акт 16

Апартаментите ново строителство, които се предлагат в столицата са предпочитана инвестиция от много семейства. Удобствата и възможностите, които предлага София са предимство в много ситуации. Пазарът на труда, образованието и здравеопазването са само част от причините, които може да ви убедят да останете жител на столицата.
Жилищен комплекс Аркадия е проектиран и ситуиран, така че да прави гореспоменатите удобства възможни в полите на Витоша.

За да направим покупката на Вашия нов дом в затворен комплекс Аркадия още по-достъпна, екипът ни въведе нова схема за плащане на бъдещото Ви жилище. Пазарът на имоти, наред с всички отрасли на световната икономика е пред предизвикателство. Ние разбираме това и сме готови да предложим облекчена схема на плащане с 20% от стойността на имота при подписване на предварителен договор. Останалите средства, които представляват 80% от цената на апартамента са дължими едва след получаване на акт 16 на сградата.

Към този момент строителството се движи по план. Изградени са плочите до 7ми етаж и тече зидария на етаж 2. Следвайки този темп акт 14 се очаква да бъде получен до 2 месеца, а акт 16 към края на 2021 година.
Възползвайки се от преференциалната схемата на разплащане Вие ще можете удобно да разпределите бюджетът си във времето до получаване на акт 16. Разсрочването също Ви гарантира коректност и сигурност в качественото изпълнение от наша страна.

Схемата ще се предлага на всички заинтересовани в покупката на жилище в Комплекс от затворен тип Аркадия в кв. Манастирски ливади до края на месец юли тази година. Поискайте повече информация като се свържете с нас на sales@arcadiabulgaria.bg или потърсите в социалните мрежи.