Защо да изберем имот в периферията на София?

Защо да изберем имот в периферията на София?

Чистият въздух, спокойствието, простора на дома и гледка към планината – все неща, за които мечтаем, но не можем да имаме, когато избираме дом в централните райони на столицата. Често там животът върви на бързи обороти – няма места за паркиране, презастроено е, Витоша едва се вижда, а шумът и миризмата от автомобилите ни създава допълнителен дискомфорт. Именно заради това все повече хора предпочитат да инвестират в дом, който се намира в периферията на централните райони на София, защото имат всичко необходимо за щастлив и спокоeн живот. Ако Ващето семейство търси дом в столицата, ориентирайте се в район, който не се намира в центъра. Защо? Прочетете подробно за предимствата на това да живееш далеч от центъра.

  • Далеч от центъра, по-близо до себе си

Домът е там, където сме спокойни, щастливи и заобиколени от близките си. Покупката на имот е сериозна стъпка, а когато трябва да отговаря на изискванията на нарастващото семейство, задачата става почти невъзможна. Защо да изберете апартамент манастирски ливади, който е по-далеч от центъра? Какво ще спечелите, ако се отдалечите малко от зоната си на комфорт?

  • Повече пространство за вашите нужди

Когато избираме дом, искаме да имаме повече пространство за нас и за вещите ни, без това да нарушава комфорта на семейството. В центъра на града обикновено имотите са скъпи, малки, непрактични, стари. Няма места за паркиране и това създава допълнителен дискомфорт.

Ако изберете дом, който се намира извън центъра на града, ще получите повече пространство, което да използвате по най-добрия начин: повече място за съхранение, повече забавления за децата и повече щастие за вас.

  • Спокойствието няма цена

Какво е спокойствието? Тишина, време с близките, прекрасна гледка и сигурност. Всичко това може да получите, ако изберете за Ваш дом апартамент в модерен затворен комплекс в София, далеч от шума на града. В крайна сметка спокойствието е безценно и си струва да бъде търсено и постигнато.

  • Зеленина и гледка – безценно!

Колко често ви се е случвало да попаднете на имот в центъра на града, който разполага с красива гледка (към планината например), намира се в зелен и спокоен район? За съжаление, в центъра няма подобни екстри, защото е гъсто населен със стари сгради, нови и модерни такива, които се използват за офиси, магазини, бизнес сгради и др. Ако искате красива гледка, спокойствие, зеленина и просторен дом – потърсете си апартамент в Манастирски ливади.

  • Получете повече за парите ви

Искате ли да получите повече за парите си? Изберете за Ваш дом апартамент в Манастирски ливади в София. 

Жилищен комплекс „Аркадия“ се намира в динамичния и модерен квартал Манастирски ливади, който има лесен достъп до центъра, като същевременно дава спокойствие на живеещите в него.

Разберете повече за комплекс „Аркадия“ и изберете Вашия нов дом. Защото домът – това сме ние!