Защо е по-удачно да си купим тристаен апартамент ?

Защо е по-удачно да си купим тристаен апартамент ?

Може би сте на прага да изберете първото си жилище? Вълнувате се пред перспективата да притежавате имот, в който изборът на цветове на стените, интериора, декорациите и всичко останало няма да бъде съобразено с трети лица, а единствено с вас. Мечтаете за спокойствието и уютът да не делите пространството с никого другиго. Искате нещо компактно, удобно, не много скъпо, но дали е удачно да инвестирате повече? Не е ли по-добре да помислите за бъдещето? Все пак в България хората рядко си купуват имот повече от веднъж, защото инвестицията е голяма. Затова е добре да планирате своята инвестиция при първа възможност.

 

Защо да се спрете на тристаен апартамент за първия ви дом?

 

С какво тристайният апартамент е по-добра инвестиция от двустайния?

Живеем в динамичен свят, в който всичко се променя. Днес сте сами, но утре може да се нуждаете от още една стая, която да превърнете в детска, в стая за гости и роднини, които ще идват да ви посещават на празниците. В динамични времена, в които възможностите за работа от дистанция нарастват, нищо чудно да ви се наложи да работите от вкъщи. А ако не живеете сами, ще ви трябва спокойно и тихо офис пространство, където да се потопите в работния процес, без излишен шум и разсейване.

Дори да изключите всички изброени предложения, все ще ви трябва място за съхранение, нали? Една допълнителна стая може спокойно да се превърне в дрешник и да удовлетвори вкуса на всяка дама.

 

Обзавеждане на втора спалня в тристаен – как да подходим?

 

Ако вече сте узрели за идеята да инвестирате в по-голямо жилище, честито! Това решение ще ви се отплати в бъдеще. Какво обаче да правите с втората спалня, ако все още нямате деца? Има ли как да я обзаведете така, че да е едновременно и офис, и потенциална спалня за бъдещи гости и роднини, че дори и бъдеща детска стая? Възможно ли е подобно начинание? Разбира се.

Най-доброто решение е да обзаведете помещението така че да обслужва няколко функции – и на офис, и на спалня. Как може да се случи това?

Започнете с боядисването – нека то е в неутрални цветове. Изберете разтегателен диван с функция за сън, подходящо работно бюро (или дори две, ако е нужно и има място), няколко шкафа и/или етажерки за съхранение и масичка, която да стои пред дивана, и да бъде ползвана като нощно шкафче при неговото разтягане. Така имате чудесен домашен офис, който лесно може да бъде спалня за бъдещи гости, а защо не и чудесна детска стая за новия член на семейството.

Тристайният апартамент дава много повече възможност за умни решения относно интериор, преобразуване на пространството и съхранение.

 

Ако търсите мечтания дом в София, разгледайте актуалните тристайни апартаменти в комплекса от затворен тип Аркадия. Сбъднете вашата мечта за щастие и уют в полите на Витоша!